keskiviikko 9. lokakuuta 2024

PENNUT OVAT SYNTYNEET

Ompahan ollut vauhdikas viikko, jäänyt kirjoittaminen aivan tyystin. Aloitetaan kuitenkin niillä mitä parhaimmilla uutisilla eli Maarun pennut ovat syntynyt! Maanantai 30.9, vuorokausi 63 pitkän odottelun jälkeen alkoi vihdoin tapahtua. Ensimmäinen mustavalkoinen poika syntyi päivällä n. klo 14! Synnytys sujui hyvin ja eteni nopeasti.
Pentuja syntyi yhteensä 7, mutta valitettavasti yksi pieni tyttö oli liian heikko jatkamaan. Kasvattamisen ehdottomasti huonoimpia puolia, mutta väistämättä joskus edessä. Olemme näistä kuudesta terhakasta ja hyvinvoivasta pennuista todella kiitollisia! Jakauma 3+3. Maaru on oikein hyvä emä, ensimmäinen yö meni hieman jälkipolttojen kanssa mutta ne helpottivat nopeasti. Maitoa riittää ja painot lähtenyt hyvin nousuun kaikilla!
Aika on hujahtanut myös niin nopsaa eteenpäin, että Divan synnytys lähenee. Perjantaina 4.10 oli röntgen, jolloin oli vuorokausi 51! Vatsa onkin pyöristynyt mukavasti, jännityksellä odotetaan mitä sieltä syntyy.
Kaiken pentukuplan keskellä, meiltä löytyi myös edustusta Eckerön KV näyttelystä neljän koiran verran! Tuloksetkin on mukavaa kerrottavaa. Tuomarina Leni Finne
Demzina's Blow Your Mind 'Woody' VAL ERI 1 SA PU 1 CACIB ROP
Demzina's Burning Heart 'Mii' VAL ERI 1 SA PN 1 CACIB VSP

Demzina's Stayn' Alive 'Defi' JUN EH 2
Demzina's Break A Broken Heart 'Yara' JUN ERI 1
Me jatketaan pentukuplassa oloa ja odotellaan innolla koska Divan ja Kodan pennut näkee päivänvalon! Älkää huoliko, muistetaan kyllä palkita kuka arvasi lähimmäs Maarun pentujen määrän. Voitais tehdä Divan pennuista sama? Syksyistä loppuviikkoa, palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti