perjantai 8. syyskuuta 2023

MEILLE TULEE PENTUJA!

Saatoinkin vihjaista muutama postaus takaperin että toivomme syksyyn pentuonnea ja toivomus oli kuultu, meinaan meille odotetaan syntyväksi pentuja viikolla 41! Tiineys on vahvistettu ultralla keskiviikkona 6.9.

Pentueen emänä on kasvattimme FI MVA EE MVA EE JMVA TLNJW-20 Demzina’s Burning Heart ’Mii’. Pentue on Mii:n ensimmäinen ja odotammekin kovasti mimmoisia bortsun alkuja saammekaan. Mii on reipas ja iloinen sekä omaa erinomaiset terveystulokset. Mii on nähty näyttelykehissä, agilitykentällä sekä VEPE- harrastuksen parissa.

Pentueen isäksi saimme iloksemme käyttöön aivan ihanan ja charmantin uroksen jolla ikä ei vielä paljoa näy FI MVA FI VMVA W-16 RTK 3 Jillaroo’s Stomp The Yard ’Yoda’. Yoda on niin ikää myös näkynyt harrastuskentillä menestyksekkäästi. Terveystulokset ovat myös iloista luettavaa.
Nyt toivomme kaiken sujuvan hyvin loppuun asti ja lokakuun alkupuolella meillä tuhisee pentulaatikossa upeita bortsun alkuja! Pennuille etsitään aktiiviset ja harrastuksista kiinnostuneet kodit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti