torstai 21. syyskuuta 2023

Loppuvuoden huipennus

Tänä vuonna messukeskuksen voittaja näyttelyt saavat vielä aivan uuden merkityksen. Hieno vuosi laitetaan pakettiin joulukuun puolessa välissä Helsingissä ja suunnataaan pienelle tauolle. Sen lisäksi, että koiramessut ovat itsessään aina unohtumaton tapahtuma niin tämä vuosi tullaan muistamaan erittäin hyvin. Kennel Demzina's on saavuttanut Suomen Kennelliiton hallituksen myöntämän Lauri Vuolasvirta- palkinnon!! WAU! Tässä otteita kennelliiton sivuilta, kyseisestä palkinnosta.

Vuolasvirta-palkinto on perustettu koiranjalostuksen kehittämiseksi ja edesmenneen taitavan kynologin Lauri Vuolasvirran ansioiden kunnioittamiseksi. Suomen Kennelliitto myöntää palkinnon korkeimpana huomionosoituksena kasvattajille ansiokkaasta kasvattajatyöstä. Lauri Vuolasvirta -palkinnon saaminen edellyttää sitoutumista pitkäjänteiseen, vastuulliseen kasvatustyöhön. Kasvattajalla on oltava kennelnimi ja hänen toimintansa kenneltyössä on oltava kasvattajasitoumuksen mukaista, moitteetonta ja esimerkillistä. Palkinnot myöntää Kennelliiton hallitus.
Tämä ei kuitenkaan olisi onnistunut ilman aktiivisia ja arvokkaita kasvattien omistajia. Suuri kiitos teille! Olette kultaa! Messarissa skoolataan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti