torstai 4. huhtikuuta 2024

Keväisiä kuulumisia

Aivan laittoman pitkä aika päässyt taas kulumaan viime postauksesta, mutta aina sitä ei vaan ehdi istumaan ja kirjoittamaan. On ollut pitkä ja jokseenkin kivinen alkuvuosi niin ilmojen kun kasvatuksenkin kanssa. Jos joku on kuitenkin varmaa, niin se että tästä on vaan suunta ylös päin! On myös vietetty aivan ihania hetkiä yhdessä lenkkeillen.
Sekä treenaillen. Ollaan saatu mukavasti porukkaa mukaan treeneihin sekä vierailevia tähtiä staffi puolelta! Ollaan jouduttu vetäytymään hallitreenien puoleen vielä, mutta toivottavasti kohta päästäisiin jo ulos!

Ollaan saatu myös iloisia uutisia kasvatin harrastustuloksista! Upeaa Sini ja Pippa, jatkakaa samaan malliin. Aina saa olla iloinen kuullessaan kasvatin onnistumisista, enemmän kuin mielellään otetaan näitä uutisia lisää vastaan kaikilta!

Käytiin myös pyörähtämässä perinteisessä Lahti KV - näyttelyssä maaliskuun loppupuolella. Tuloksilla ei komeilla, mutta ennenkaikkea ylpeydellä saa kertoa junnupoika Unton ensi esiintymistä aivan vieraalla maaperällä. Tästä on hyvä jatkaa! Kuvassa Demzina's Blow Your Mind 'Woody'
Vaikka ulkona vielä melko talviselta näyttääkin ja lämpömittari on pakkasella, on ne parit pienet koiranomistajan reisat heräilleet. Eli punkit ja kyyt! On syytä muistaa hankkia koiralle punkkilääkitys ajoissa kuntoon sekä metsässä liikkuessa katsella pikkusen ympärilleen. Nyt lupaan aktivoitua kirjoittamaan, ihanaa kevään jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti