tiistai 8. elokuuta 2023

Kuulumisia

Oivoi, nyt on vierähtänyt viime postauksesta pitkä tovi! On otettu ihan ansaittu tauko kirjoittamisesta ja eletty hetkessä. Kesä oli ja meni vai vieläkö on kesää jäljellä? Juuri nyt kun katsahtaa ulos ikkunasta, voisi luulla olevan syksy! Kesän aikana ollaan käyty näyttelyissä, saatu hienoja tuloksia. Viime pennut ovat jo melkeen 7kk ikäisiä, apua! Kaikki ovat kasvaneet ja kehittyneet hienosti. Muutamia kasvatteja käynyt luustokuvilla, hienoin tuloksin! Onnea omistajille ja terveitä harrastusvuosia kaikille. Ehkäpä kirsikkana kakun päällä vietettiin aivan ihanat ja hauskat kennelpäivät heinäkuun puolessa välissä Paraisilla. Kisailua, visailua ja yhdessä oloa! Kiitos kaikille osallistujille :)

Sää ei todellakaan ole ollut kesäihmisten puolella tänä kesänä, mutta onneksi tämän harrastuksen pariin on kuitenkin päästy. Woody ja Mii on aloittanut meinaan VEPEN eli vesipelastuksen! Molemmat nauttii täysin rinnoin tästä.
Halutaan kiittää kaikkia aktiivisia kasvatin omistajia, teette hienoa työtä koirienne kanssa. Jatkakaa samaan malliin :) Nyt luvataan vähän ryhdistäytyä tämän kirjoittamisen kanssa. On aika suunnata katseet toivottavasti kohti aurinkoista syksyä! Luvassa on treenejä, näyttelyitä, reissuja ja toivottavasti pentuonnea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti