tiistai 9. elokuuta 2022

Druskininkai 5-7.8

Pitkä ja kuuma viikonloppu takana Druskininkaissa etelä Liettuassa. Matkaan lähdettiin keskiviikko aamuna, ensin Helsingistä Tallinnaan josta matka jatkui kohti Riikaa. Riikaan saavuttiin keskiviikko alkuillasta ja torstaina puolilta päivin jatkui kohti Druskinia. Perille saavuttiin torstai iltana. Ensimmäinen näyttely oli jo perjantaina. Lämpömittari näytti +32, tarkeni. Tulokset puhukoon puolestaan!
Perjantai tuomari Tino Pehar, Kroatia
Demzina's Blow Your Mind 'Woody' JUK1
Lauantai tuomari Anna Albrigro, Italia
Demzina's Blow Your Mind 'Woody' JUK1 SA jun-SERT VSP
Sunnuntai tuomari Maria Amelia Taborta, Portugali
Demzina's Blow Your Mind 'Woody' JUK1 SA jun-SERT VSP --> LIETTUAN JUNIORIMUOTOVALIO !!

Matkakaverina toimi staffityttö Cordial Rascal Incredible Icecracker 'Yuni'

Kilometrejä kertyi kiitettävästi, mutta nyt on aika levätä ja nauttia vielä kesäisistä päivistä. Seuraavaksi suunnataankin kohti kotinäyttelyä!

perjantai 29. heinäkuuta 2022

Erikoisnäyttely 23.7

Viikko sitten lauantaina vietettiin erikoisnäyttelyä Kaarinassa. Oltiin saatu hieno joukko kasvatteja paikan päälle tukijoukkoineen. Päivä oli pitkä, mutta sitäkin hauskempi. Näyttelyn jälkeen vietettiin vielä iltaa yhdessä syömällä hyvin. Tuomari saapui meille Iso-Britanniasta Sue Morley.
Demzina´s Black Ice ´Diva´ PN1 VSP
Demzina´s Need A Cot Of Love ´Nala´ ROP-JUNIOR BIS-JUNIOR, PN2 SERTI JUN-SERTI
Demzina´s Blow Your Mind ´Woody´ VSP-JUNIOR PU3 SERTI JUN-SERTI
Demzina´s Blue Ace ´Hinto´ PARAS KÄYTTÖKOIRA PU4
Demzina´s The Show Must Go On ´Loco´ VAL ERI3 SA
Demzina´s Diamond Heart ´Tilly´ JUN ERI3
Demzina´s Lady Madonna ´Donna´ JUN ERI4
Demzina´s Never Gonna Give Up You ´Doris´ JUN EH
Demzina´s Remember Me For The Centuries ´Luna´ NUO ERI2 SA
Demzina´s Pretty Woman ´Lysti´ AVO EH
Demzina´s Sound Of Silence ´Misty´ AVO EH
Demzina´s Tallulah ´Danja´ AVO ERI
Demzina´s Burning Heart ´Mii´ VAL ERI2 SA
Demzina´s Hungry Heart ´Hertta´ VAL EH
KASVATTAJARYHMÄ-3 KP
JÄLKELÄISRYHMÄ-2 KP Demzina´s Sweet Child O´Mine
JÄLKELÄISRYHMÄ-3 KP Demzina´s Hungry Heart

tiistai 26. heinäkuuta 2022

Kuulumisia

Onkin päässyt hetki vierähtämään blogin päivittämisestä ja ehtinyt tapahtua vaikka mitä. Haluan ensinnäkin kiittää aktiivisia kasvatin omistajia koirienne kanssa puuhailusta ja kuulumisten kertomisesta! Vihdoin koronan jäljiltä näyttely ja muut kisakalenterit porskuttaa täydellä hyöryllä eteenpäin. Kesän joka viikonloppu on kyllä päässyt harrastamaan sitä halutessaan. Tässä ollaankin käyty monissa näyttelyissä, järjestetty näyttelytreenejä ja tottakai vietetty ihanaa kesää käyden uimassa ja pihalla loikoillen.
Viime viikonloppuna vietettiin erikoisnäyttelyä Kaarinassa, siitä tulossa oma postaus. Päivä oli pitkä mutta kaikinpuolin onnistunut! Hyvää kesän jatkoa kaikille, nauttikaa. Meillä on tulossa vielä reissuja, näyttelyitä, treenejä ja yhdessä oloa :) Katseet kuitenkin suuntaa myös jo pikku hiljaa loppuvuoden isoihin tapahtumiin sekä pentue suunnitelmiin!

torstai 12. toukokuuta 2022

Luonnetesti & Salo RN 8.5.2022

Äitienpäivää vietettiin tänä vuonna kolmen kasvatin voimin luonnetestissä Raisiossa sekä Salon ryhmänäyttelyssä. Suomen saksanpaimenkoira - liitto järjesti kyseisen luonnetestin. Tuomareina toimi Tarja Matsuoi sekä Carita Koskinen.
Ensimmäisenä vuorossa oli EE JMVA TLNJW-20 Demzina's The Show Must Go On 'Loco' testi hyväksytty pistein 170+ laukauskokematon. Loco on tuore FI MVA!! Onnittelut ja kiitokset omistajille.
Seuraavana vuorossa oli TLNJW-19 TLNW-19 BALTJV-19 HeJW-19 TLNW-20 Demzina's Black Ice 'Diva' testi hyväksytty pistein 173+ laukauskokematon. Diva on tuore FI MVA & EE MVA!!
Viimeisimpänä testiin asteli EE JMVA TLNJW-20 Demzina's Burning Heart 'Mii' testi hyväksytty pistein 140+ laukauskokematon. Kiitokset ja onnittelut omistajille!! Salon ryhmänäyttelyssä kävi pyörähtämässä meidän junnutytöt. Tuomari Leila Kärkäs. Demzina's Diamond Heart 'Tilly' JUN EH4 Demzina's Lady Madonna 'Donna' JUN EH2

keskiviikko 4. toukokuuta 2022

Werraton Wappu Tampere KV 1.5.2022

 Vappupäivä polkaistiin käyntiin kukon laulun aikaan ja suunnattiin nenät kohti Tamperetta! Oltiin saatu hieno määrä kasvatteja paikalle, kiitos siitä innokkaille omistajille! Tuomarina toimi Elena Agafonova, Italia. 

Demzina's Black In Black 'Basse'  NUK EH 2 

Demzina's The Show Must Go On 'Loco'  AVO ERI 1 SA PU4 

Demzina's Diamond Heart 'Tilly'  JUK ERI 1 JUN-SERTI SA PN4 SERTI

Demzina's Remember Me For Centuries 'Luna'  NUK ERI 1 

Demzina's Dancing In The Dark 'Disa'  AVO ERI 1 SA PN3 

Demzina's Hungry Heart 'Hertta'  VAK ERI 3 

Kennel Demzina's  2 KP 

Demzina's Diamond Heart 'Tilly'

Team Demzina's

Seuraavaksi suuntana onkin luonnetesti ja Salon ryhmänäyttely. Peukut pystyyn ja aurinkoista loppuviikkoa kaikille :) 

keskiviikko 13. huhtikuuta 2022

Tallinnan voittaja 2022

 Ihana Tallinnan reissu takana, laukut purettu ja univelat nukuttu pois. Tulokset on kaikenkirjavaa luettavaa, mutta on niissä jotain hyvääkin kerrottavaa! Matkaan lähdettiin lauantai aamuna neljän koiran voimin, kehä oli sunnuntaina puolilta päivin Saku Suurhallissa. Tuomari oli tarkka belgi kasvattaja italiasta. 

Tuomari; Pietro Bottagisio, Italia 

Demzina's Blow Your Mind 'Woody'  ROP- pentu KP 

Demzina's The Show Most Go On 'Loco'  AVO H

Demzina's Diamond Heart 'Tilly'  JUN ERI 1 SA ROP- jun --> TALLINNA JUNIOR VOITTAJA'22              PN 1 --> TALLINAN VOITTAJA'22 ROP 

Demzina's Burning Heart 'Mii'  AVO EH 

Demzina's Blow Your Mind 

VSP - Lekkou Lucky Charm 
ROP - Demzina's Diamond Heart 


Kiitos kaikille reissusssa mukana olleille! Nyt voikin alkaa suunnittelemaan uutta reissua. Hyvää ja rauhallista pääsiäisen alkua kaikille :) Seuraavaksi nenät suuntaa kohti tampereen vappunäyttelyä! maanantai 4. huhtikuuta 2022

Näyttelytreenit

 Sunnuntaina 3.4 treenailtiin vähän yhdessä ja vaihdettiin kuulumisia. Oli kiva saada paikalle niinkin paljon porukkaa! Ilma suosi meitä auringolla Littoistenjärven rannalla. Kiitos kaikille mukana olleille ja otetaan mahdollisimman pian uudestaan. 
Treenien jälkeen käytiin viereisessä koirapuistossa vähän rallattelemassa! 
Saatiin myös iloisia uutisia harrastuspuolelta. Kasvatti Demzina's Blue Ace 'Hinto' on palkittu SBCAK ry (Suomen bordercolliet ja australian kelpiet ry) taholta vuoden 2021 parhaana rally-toko bortsuna sekä Keski-Suomen kennelpiirin taholta vuoden 2021 rally-tokon piirinmestaruuden ansiosta! Isot onnittelut Heli ja Hinto! :)