torstai 12. syyskuuta 2024

MEILLE SYNTYY TOISET PENNUT

Joskus on uskallettava ottaa riskejä saavuttaakseen unelmiaan. Kaikki ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, mutta kun mahdollisuus on niin siihen on tartuttava! Meille siis syntyy toiset mustavalkoiset viikon 42 loppupuolella. Tiineys vahvistettu ultraäänellä.
Mystic Move's Born To Be Wild 'Koda' x Demzina's Black Ice 'Diva'
Suuri kiitos tämän yhdistelmän toteutumisesta Päivi Turunen! Kaikki odotamme innolla näidenkin pienokaisten syntymää. Syksy tulee siis olemaan kiireinen kun pentulassa vilisee todenteolla. Me jatketaan masujen kasvatteluja ja pentulan valmistelua, mutta kasvatit edustaa taas hienosti viikonloppuna Paimiossa!
Hyvää viikonlopun alkua kaikille ja menestystä kehiin team Demzina's!

tiistai 10. syyskuuta 2024

Tiineys etenee

Ollaan siinä vaiheessa tiineyttä että, Maaru on muuttanut meille jo valmistautumaan ja tutustumaan uuteen ympäristöön. Masu kasvaa päivä päivältä, mutta askel on vielä suhteellisen kepeä.
Maaru sujahti laumaan helposti ja kaikki tulee hyvin toimeen keskenään. Nyt toivotaan kaiken menevän hyvin loppuun asti. Tarkoitus olisi käydä vielä tiineysröntgenissä, siitä lisää myöhemmin!
Sillä aikaa kun me kasvattajat eletään pienessä pentukuplassa, niin kasvatin omistajat edustaa harrastus puolella. Siitä suuri kiitos kaikille! Riihimäki KV 31.8, tuomarina Andrzej Szutkiewicz, Puola
Demzina's Going Home 'Roca' JUN ERI 3
Demzina's Sandstorm 'Pyry' JUN ERI 2 SA JUN-SERT VARA-SERT
Demzina's Stayin' Alive 'Defi' JUN EVA
Porvoo KR 07.09, tuomarina Iren Naarits, Viro
Demzina's Sandstorm 'Pyry' JUN ERI
Demzina's Borderline 'Leca' AVO EH
Helsinki NORD 08.09, tuomarina Esa Ruotsalainen
Demzina's Sandstrom 'Pyry' JUN ERI 1 SA JUN-SERT JUN-NORD SERT PU 3 SERT VSP-JUN
Meijän staffityttö Tinka kasvaa kovaa vauhtia ja ikää on tänään 15 viikkoa! Vauhtia ja virtaa riittää tässä tytössä.
Huomenna toivottavasti saadaan kertoa lisää ilouutsia, kun meillä ultra ja selviää tuhiseeko meillä lokakuun puolesta välistä toiset mustavalkoiset! Jos kiinnostusta omaan harrastuskaveriin, otathan yhteyttä sähköpostilla :)