keskiviikko 28. elokuuta 2024

MEILLE SYNTYY PENTUJA

Vihdoin odotus on päättynyt ja haluamme ilolla julkistaa, että meille syntyy pentuja. Pentujen odotetaan syntyvän syyskuun loppupuolella, viikolla 39. Tästä yhdistelmästä suuri kiitos kuuluu kasvattaja kolleegalle Tellu Päärnilälle, on hienoa miten upea mahdollisuus aukesi meille. KIITOS!
Nyt toivotaan, että kaikki menee loppuun asti hyvin. Tullaan varmasti kertomaan tiineyden etenemisestä kuulumisia!
Vanhemmat Demzina's Blow Your Mind 'Woody' x Devil Shepherd Hot Romance 'Maaru'
Otamme pentukyselyitä vastaan sähköpostilla!
Meillä on myös riveissämme uusi suomen muotovalio! Demzina's Diamond Heart 'Tilly' suoritti luonnetestin hyväksytysti 144p, tuomarina Carita Koskinen & Tuija Juselius. Onnittelut Monica!

Nyt nautitaan vielä lämpimistä loppukesän ilmoista. Osa kasvateista suuntaakin viikonloppuna Riihimäen näyttelyyn, tsemppiä sinne!

maanantai 19. elokuuta 2024

Tuloksia & yllätys

Tässä on nyt muutamana viikonloppuna putkeen ollut näyttelyt ja meidän tiimistä ollut edustusta hienoin tuloksin! Sunnuntai 11.8 Harjavalta RN, tuomarina Catherine Rooney, Irlanti
Demzina's Nothing Else Matters 'Lucky' VET ERI 1 SA PU 4 VET-SERT VSP-VET
Demzina's Break A Broken Heart 'Yara' JUN ERI 1 SA JUN-SERT VARA-SERT ROP-JUN
Sunnuntai 18.8 Turku KR, tuomarina Carol Mulcahy, Irlanti
Demzina's Nothing Else Matters 'Lucky' VET ERI 1 SA VET-SERT PU 1 ROP VSP-VET

Demzina's Remember Me For Centuries 'Luna' AVO ERI 1 SA PN 1 SERT VSP
Demzina's Stayn' Alive 'Defi' JUN ERI 1 SA JUN-SERT PU 2 SERT

Demzina's Get Lucky 'Unto' NUO ERI 1 SA PU 3 VARA-SERT
Demzina's Break A Broken Heart 'Yara' JUN EH 1
Demzina's Burning Heart 'Mii' VAL EH 1
Isot kiitokset kaikille edustuksesta ja onnittelut hienoista tuloksista! Otsikossa kuitenkin lupaillaan jotain yllätystä tuloksien lisäksi. Kasvatustyössä on uskallettava joskus tehdä jotain lievästi hullua, tilaisuus kun tulee onhan siihen tarttuttava. Jos kaikki menee hyvin ja suunnitelmien mukaisesti meillä tuhisee toiset mustavalkosiet vk 41 eteenpäin!
Lisätietoja molemmista yhdistelmistä tulossa pian lisää! Jos kiinnostuksesi heräsi omasta harrastuskaverista ja perheenjäsenestä olethan yhteydessä meihin :)

maanantai 5. elokuuta 2024

Tulevasta

Niin se kesä vaan porskuttaa kovaa vauhtia eteenpäin. Illat ovat alkaneet pimenemään ja heinäsirkat sirkuttaa iltaisin mutta toivottavasti saadaan veilä hetki nauttia lämmöstä ja valosta.
On ollut ilo saada kasvattien omistajilta kuvia heidän kesäreinnoista, toivottavasti jokainen on nauttinut täysin rinnoin! Valitettavsti jouduimme perumaan tämän vuoden kennelpäivät, mutta toivottavasti syksyllä treffataan sänkipeltorallien ja grillauksen merkeissä. Nautitaan vielä kesästä kun sitä on jäljellä!
Nyt kuitenkin siitä tulevasta, mitä otsikko jo vähän lupailee. Meillä toivottavasti tuhisee joukko mustavalkoisia syyskuun lopulla viikosta 39 eteenpäin! Lisätietoja yhdistelmästä tulossa hieman myöhemmin. Jos kiinnostuksesi heräsi ja olet omaa harrastuskaveria ja perheenjäsentä vaille, olethan yhteydessä meihin.

Uusi tulokas & tuloksia

Vihdoin on aika paljastaa pieni, tarkalleen noin kolmen kilon salaisuus! Meidän porukkaan on muuttanut uusi tulokas, staffi tyttö. Saammeko esitellä Cordial Rascal Vinetto Wine Lover 'Tinka'

Samaan aikaan kun uusi tuloksas muutti meille, muutamat kasvatit suuntasivat Ruotsiin näyttelyyn hyvin tuloksin. Märsta KV 20.07, tuomari Terje Lindström, Norja
Demzina's Diamond Heart 'Tilly' AVO ERI 1 SA PN 1 CACIB ROP
Demzina's The Show Must Go On 'Loco' AVO ERI 1 PU 1 CACIB VSP -> C.I.E. !!
Demzina's I Don't Want Miss A Thing 'Luke' VAL ERI 1 SA PU 2 vara.cacib
Demzina's Burning Heart 'Mii' VAL ERI 1 SA PN 2 PN 2 vara.cacib
Suuret onnittelut Kirsi ja Monica!
Pori KV 27.07, tuomari Tarja Löfman
Demzina's Stayin' Alive 'Defi' JUN ERI 2
Mikkeli KV 28.07, tuomari Jari Laakso
Demzina's Going Home 'Roca' JUN ERI 1
Demzina's Sandstorm 'Pyry' JUN ERI 2

Suuret onnittelut hienoista tuloksista ja kiitokset edustuksesta jokaiselle omistajalle!